Over ons

LINOY is een jong en creatief reclamebureau, dat zich richt op kleine- en grote bedrijven, die een strakke (nieuwe) huisstijl en/of ander reclame materiaal willen creƫren. Wij zijn flexibel en denken graag met de klant mee. Bij ons gaat het om een goed en uniek eindresultaat.

MISSIE

Wij maken voor ieder een unieke moderne stijl die bij hun bedrijf past. Voor beginnende bedrijven maken we het hele starters pakket. Van logo en websites tot visitekaartjes en briefpapier. We werken zowel offline als online. Voor bedrijven die al voorzien zijn van een huisstijl, kunnen wij een redesign aanbieden of de huisstijl uitbreiden met bijvoorbeeld folders, offerte design etc. Daarnaast bouwen wij graag een langdurige relatie op met de klant. Waarbij eerlijkheid en vertrouwen essentieel zijn.

VISIE

Wij vinden het belangrijk dat elke klant de aandacht krijgt die hij of zij verdient en zorgen wij ook voor contact na dat alles is afgehandeld. Kleine bedrijven verdienen net als grote bedrijven ook een uniek ontwerp. Onze missie is pas volbracht, wanneer uw wensen in werkelijkheid zijn gebracht.

Manon Buizert

vormgever

Lizzy van Trigt

vormgever